Motorola G5

Moto G 5G, G9 Power proberen te bewijzen dat Motorola nog steeds in de race is

Het is lang geleden dat we een premium vlaggenschip van Motorola hebben gezien en, ondanks zijn prijs en nogal exotisch opvouwbaar scherm, is de nieuwe Motorola Razr nog steeds een paar stappen verwijderd van dat merk. Het lijkt erop dat de dochteronderneming van Lenovo tevreden is met het overspoelen van de middenklasse mobiele markt, althans voorlopig, en de twee nieuwste smartphones bewijzen dat. De kracht van de moto g9 klinkt misschien als een batterij die net zo zwaar is als zijn voorgangers, maar de moto g 5G zou zelfs nieuwsgierig kunnen zijn naar wat hij te bieden heeft.

Motorola heeft altijd het “Power” -merk gereserveerd voor zijn batterij-zware telefoons en de Moto G9 Power is niet anders, behalve misschien dat hij nog meer kracht van binnen heeft. De telefoon is hoger dan al zijn voorgangers en beschikt over een 6000 mAh-batterij die 60 uur stroom bij normaal gebruik aangeeft, verpakt in een 6,8-inch Max Vision HD + -telefoon. Natuurlijk zijn de Snapdragon 662 en 4 GB RAM misschien niet iets om over naar huis te schrijven, maar het is niet verwonderlijk dat Motorola opschept over de drievoudige camera’s op zijn rug, aangevoerd door een 64 MP-sensor.

Lees ook: Amazon Echo (4e generatie) recensie – Alexa wordt vocaal

De Moto G 5G is weliswaar interessanter, niet alleen vanwege de specificaties, maar ook vanwege de waardepropositie. Zoals de naam zo duidelijk doet vermoeden, ondersteunt het (sub-6GHz) 5G-netwerken, dankzij de Snapdragon 750G-chip. Gezien de prijs is het vrijwel een van, zo niet de meest betaalbare 5G-telefoon op de markt.

De rest van de specificaties van de telefoon zijn in vergelijking niet echt wereldschokkend, maar met 4 of 6 GB RAM en 64 of 128 GB opslag heb je wel degelijk de basis voor een fatsoenlijke middenklasse-handset. De Moto G 5G krijgt ook een grote 5.000 mAh-batterij, een 6,7-inch FHD + -scherm en een opstelling met vier camera’s met een 48 MP-hoofdsensor.

De Moto G9 Power wordt voor het eerst gelanceerd in Argentinië en Europa voor een bedrag van 199,99 EUR ($ 237), voordat hij de komende weken naar Latijns-Amerika, India, het Midden-Oosten en Azië gaat. Evenzo zal de Moto G 5G eerst beschikbaar zijn voor 299,99 EUR ($ 355) in bepaalde Europese landen voordat deze naar andere markten wordt uitgerold. Beschikbaarheid in de VS is op dit moment nog onbekend.

Tags: No tags

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *